Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Üdvözlöm a honlapon!

 

Dr. Kende Júlia vagyok. Budapesten születtem, a gimnázium elvégzése után a jogi egyetemre jelentkeztem, ahová az érettségi után rögtön felvételt nyertem.

 

Már az egyetemi évek alatt is úgy gondoltam, hogy amint lehetőségem lesz rá, önállóan, saját irodámban szeretném folytatni az ügyvédi munkát. Erre 2007 végén került sor, hiszen az egyetem után - a szakvizsga megkezdése előtt - három évet jogi munkakörben kellett eltöltenem. Fenti okok miatt ügyvédjelöltnek "szegődtem" el, mert tudtam, hogy az ügyvédi hivatás alapjait csak itt sajátíthatom el.

 

Az ügyvédi praxis megkezdése előtti utolsó egy évben kizárólag az volt a célom, hogy a jogi szakvizsgát lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt és megfelelő eredménnyel teljesítsem. Ez a feladat várt rám 2007-ben, és a kitartó munka eredményeként ma már saját irodámban fogadhatom azokat az ügyfeleimet, akik bizalmukkal megtisztelnek.

 

2009-ig vegyes jellegű praxist vittem, ami azt jelenti, hogy a polgári jog több részterületén láttam el megbízásokat. 2009-ben "talált meg" az első üdülési joggal kapcsolatos peres ügy, melyben rögtön sikert értem el, ügyfelemnek a bíróság jogerősen megítélt több, mint 500.000,- Ft-ot. Ezt követően - ahogy szokták mondani - egyik ügy hozta a másikat, ami azt eredményezte, hogy kb. 10 éve kizárólag üdülési joggal foglalkozom, ezen belül peres és peren kívüli ügyekkel egyaránt. Munkámban - amennyiben van rá lehetőség - törekszem a peren kívüli megegyezésre, amennyiben ez nem sikerül, peres eljárásban érvényesítem ügyfeleim jogos igényeit.

 

Amennyiben üdülési joggal kapcsolatban jogi tanácsadásra, peres vagy peren kívüli képviseletre van szüksége, a Kapcsolat menüpont alatt található telefonszámon, illetve e-mail címen megtalál.

 

Várom jelentkezését!

Üdvözlettel:

dr. Kende Júlia

ügyvéd

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.