Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Üdvözlöm a honlapon!

 

Dr. Kende Júlia vagyok. Budapesten születtem, a gimnázium elvégzése után a jogi egyetemre jelentkeztem, ahová az érettségi után rögtön felvételt nyertem.

 

Már az egyetemi évek alatt is úgy gondoltam, hogy amint lehetőségem lesz rá, önállóan, saját irodámban szeretném folytatni az ügyvédi munkát. Erre 2007 végén került sor, hiszen az egyetem után - a szakvizsga megkezdése előtt - három évet jogi munkakörben kellett eltöltenem. Fenti okok miatt ügyvédjelöltnek "szegődtem" el, mert tudtam, hogy az ügyvédi hivatás alapjait csak itt sajátíthatom el.

 

Az ügyvédi praxis megkezdése előtti utolsó egy évben kizárólag az volt a célom, hogy a jogi szakvizsgát lehetőség szerint a legrövidebb idő alatt és megfelelő eredménnyel teljesítsem. Ez a feladat várt rám 2007-ben, és a kitartó munka eredményeként ma már saját irodámban fogadhatom azokat az ügyfeleimet, akik bizalmukkal megtisztelnek.

 

Amennyiben jogi tanácsadásra, szerződés elkészítésére, peres vagy peren kívüli képviseletre, illetve bármilyen ügyben való konzultációra van szüksége, a Kapcsolat menüpont alatt található telefonszámon megtalál.

 

Várom jelentkezését!